Galatasaray, Anderlecht ile berabere kaldı

Galatasaray, Devler Ligi'ndeki ilk maçında Anderlecht ile 1-1 berabere kaldı! Cimbom'un golünü 90+1'de Burak Yılmaz attı.

Galatasaray, Anderlecht ile berabere kaldı
Seyircisi önündeki karşılaşmaya mutlak galibiyet hedefiyle başlayan Galatasaray, ilk bölümde rakibine baskı kurmaya çalıştıysa da özellikle orta sahadaki top kayıpları ve hatalı paslar nedeniyle bunda başarılı olamadı.

Savunmasını kalabalık tutan rakibi karşısında kanatlardan yapılan ortalarla gol arayışına giren sarı-kırmızılı takım, ceza sahasında topla buluşmasına karşın son paslarda ve vuruşlarda etkisiz kaldı. Özellikle ilk yarının son 15 dakikasında daha baskılı görünen Galatasaray, oyunu rakip sahaya yıkmasına rağmen istediği pozisyon ve golü bulamadı.

PRAET 1-0 ÖNE GEÇİRDİ
İkinci yarıda ise Anderlecht'in aradığı gol geldi. 52. dakikada Dennis Praet'in yerden sert vuruşunda direğe de çarpan ağlarla buluşunca Belçika ekibi 1-0 öne geçti. 

GOL SON DAKİKADA GELDİ
Bu golden sonra baskısını arttıran Cim Bom, aradığı golü 90+1'de Burak Yılmaz'ın ayağından buldu.

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde sıradaki maçında, 1 Ekim'de Arsenal'e konuk olacak.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.