Galatasaray'da ÇAYKUR Rizespor Hazırlıkları Devam Ediyor...

Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde 20 Nisan Çarşamba günü deplasmanda Çaykur Rizespor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Galatasaray'da ÇAYKUR Rizespor Hazırlıkları Devam Ediyor...
Florya Metin Oktay Tesisleri'nde teknik direktör Jan Olde Riekerink yönetiminde basına kapalı gerçekleştirilen antrenmana ısınma hareketleriyle başlayan futbolcuların, daha sonra pas ve şut çalışmaları yaptığı bildirildi.

Antrenmanın ana bölümünde ise orta ve sonuçlandırma çalışmaları üzerinde durulduğu kaydedildi.Sarı-kırmızılılarda Wesley Sneijder ve Sinan Gümüş'ün antrenmanın tamamında takımla çalıştığı, Selçuk İnan ve Hakan Balta'nın da tedavilerinin ardından hazırlanan özel program dahilinde antrenman yaptığı belirtildi. Aurelien Chedjou ve Jason Denayer'in ise tedavilerinin ardından koştuğu duyuruldu. Hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla tamamlayacak sarı-kırmızılı takım, karşılaşma için Rize'ye gidecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.