Galatasaray Transferi Açıkladı

Galatasaray Odeabank Erkek Basketbol Takımı, ABD'li oyuncu Bernard James'i transfer etti.

Galatasaray Transferi Açıkladı
Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, son olarak Çin Ligi'nde Shanghai Sharks forması giyen Bernard James ile sezon sonuna kadar anlaşmaya varıldığı bildirildi.

Kariyerinde NBA ekiplerinden Dallas Mavericks'in formasını da giyen 2,08 metre boyunda ve 31 yaşındaki James, pivot pozisyonunda görev yapıyor.

BERNARD JAMES KİMDİR?

Cleveland Cavaliers tarafından 2012 NBA Draft'ında 33 sıradan sıradan seçildiği dönemde 27 yaşında olan Bernard James'in profesyonel kariyeri de ilk bu zamanda başlamış oldu. Aynı yıl 25 Temmuz'da ise Cleveland Cavaliers'dan Dallas Mavericks'e takası gerçekleşti. İki yıllık Dallas kariyerinin ilk sezonunda 46 maça çıkan 2.08 boyundaki pivot, maç başı 9.9 süre ortalamasıyla 2.8 sayı, 2.8 ribaund ve 0.8 blok istatistikleri tutturdu.

21 Aralık 2012 tarihinde Miami Heat karşısında kenardan gelerek 21 dakikada 12 sayı, 9 ribaund ve 3 blok yaparak sezonun kendisi adına en iyi maçını oynadı. Aynı sezonda Dallas, 41 galibiyet ve 41 yenilgi alarak Batı Konferası'nı 10. sırada bitirdi ve Play-Off'lara kalamadı. Dallas Mavericks'teki ikinci sezonunda dakikaları düşen Amerikalı pivot, 30 maça çıkarak maç başı 0.9 sayı, 1.4 ribaund ve 0.9 blok ortalamalarıyla oynadı.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.