G.Saray'a F.Bahçeli sponsor

Şampiyonlar ligi başlayana kadar göğüs reklamı sorununu çözmeye çalışan G.Saray'a sürpriz bir teklif geldi.

G.Saray'a F.Bahçeli sponsor
Hafta başında Türk Milli Futbol Takımı'nın ana sponsoru olan NG Kütahya Seramik'in, sarı-kırmızılı kulübe göğüs reklamı vermek için harekete geçtiği öğrenildi.

Hatta Başkan Ünal Aysal'dan randevu bile alındı. Şirket yetkilileri ile G.Saray cephesi Çarşamba günü bir araya gelecek ve sponsorluk konusu yüz yüze görüşülecek. Geçen sezon Türk Telekom'dan forması için 7.2 milyon Dolar alan sarı-kırmızılı kulübün pazarlıklarda bu paranın altında bir fiyatı kabul etmeyeceği ifade ediliyor.

"FENERBAHÇELİLER NE DER?" ENDİŞESİ
NG Kütahya Seramik'in yönetim kurulu başkanlığını yapan Erkan Güral aslında sarı-lacivert renklere gönül vermiş bir iş adamı. Hatta Güral geçen sene Fenerbahçe başkanlığına aday olan Mehmet Ali Aydınlar'ın yönetim kurulu aday listesinde de yer alıyordu.

NG Kütahya Seramik'in Galatasaray'a sponsor olma ihtimali belirince Güral'ın Fenerbahçeli kimliğinden dolayı biraz endişeli olduğu öğrenilirken forma reklamı almayan sarı-lacivertli camiada bu girişimin nasıl karşılık bulacağı da merakla bekleniyor.

YABANCI FİRMALARDAN SONUÇ ALINAMAMIŞTI
Galatasaray, Başkan Ünal Aysal nezdinde forma reklamı için Rusya ve Kazakistan'da yaptığı görüşmelerden şimdilik sonuç alamadı. Enerji ve petrol devlerinin yanı sıra telekomünikasyon ve hava yolu şirketleri ile de temas halinde olan sarı-kırmızılı kulüp, hafta içinde NG Kütahya Seramik ile masaya oturacak.

(SABAH)
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.