Hamzaoğlu süper lig ekiyle anlaştı!

Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı, geçtiğimiz sezon Galatasaray'a 3 kupa kazandıran Hamza Hamzaoğlu ile prensipte anlaştı. Antalyaspor'un da talip olduğu başarılı teknik adamın transferinin bugün resmen açıklanması bekleniyor.

Hamzaoğlu süper lig ekiyle anlaştı!
Ertuğrul Sağlam ile yollarını ayırdıktan sonra yardımcı antrenör Ersel Uzgur ile yola devam etme kararı alan Bursaspor Yönetim Kurulu, üst üste gelen yenilgilerden sonra karar değiştirdi.

Ligdeki son 5 maçın tamamını kaybeden yeşil beyazlıların yönetimi, teknik direktörlük için Hamza Hamzaoğlu isminde karar kıldı. Geçtiğimiz sezon Galatasaray'a 3 kupa kazandıran başarılı teknik adamla görüşme yapan Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı, her konuda anlaşma sağladı.

Yeşil beyazlı yönetimin bugün transferi açıklaması bekleniyor.

Bursaspor Yönetim Kurulu, Ertuğrul Sağlam'ın ardından Murat Yakın, Ersun Yanal ve Zico ile görüşmüş, ancak üç teknik adamla da parasal konularda anlaşma sağlayamamıştı.

Galatasaray'dan ayrıldıktan sonra, "Bir süre dinlenip ondan sonra mesleğime devam edeceğim. Tercihim yurt dışı" diyen Hamza Hamzaoğlu, Antalyaspor'dan gelen teklifi reddetmişti. 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.