Haydi Türkiye! Arda Turan'a UEFA'da oy ver!

UEFA resmi sitesi takipçilerinin oylarıyla belirlenen 'Avrupa'da Yılın 11'ine aday futbolcular arasında,Arda Turan da yer alıyor.Milli takım oyuncumuza destek olmak için oy verelim.Arda TURAN' sizde oy verin...

Haydi Türkiye! Arda Turan'a UEFA'da oy ver!
Her yıl UEFA resmi sitesi takipçilerinin oylarıyla belirlenen 'Avrupa'da Yılın 11'ine aday futbolcular arasında, Atletico Madrid forması giyen Arda Turan da yer alıyor. 

HAYDİ ARDA TURAN'A DESTEK OLALIM

uefa.com'un verilerine göre; Arda Turan yılın takımının orta sahasında son günlerde en çok oy alan isim konumunda. Zira Arda, oylamaya katılan yaklaşık 7 milyon kullanıcının yüzde 78'lik bölümü tarafından yılın 11'ine seçildi. 6 Ocak 2015'te sona erecek oylamanın sonuçları 9 Ocak 2015'te açıklanacak. 2013-14 yılının en iyi 11'i oylamasına katılmak isteyen Türk futbolseverler 'http://en.toty.uefa.com' adresine girip, Arda Turan'a destek verebilirler.

Arda Turan'a destek olmak için aşağıdaki fotoğrafa tıklayarak oyunuzu kullanabilirsiniz


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Murat. Koç 9 yıl önce

başarılar arda bir fenerli olarak oy topluyorum sana