İlk antrenmanına çıktı

Antalyaspor'un yeni transferi Kamerunlu yıldız futbolcu Samuel Eto'o, takımın Isparta Davraz kampında ilk antrenmanına çıktı.

İlk antrenmanına çıktı
 Takım arkadaşlarıyla uyumu dikkati çeken Eto'o, antrenmanda koşu yaptı.

Spor Toto Süper Lig'e bir yıl aradan sonra yeniden yükselen Antalyaspor'un yeni transferi Samuel Eto'o, kırmızı beyazlı takımın Isparta Davraz Kampı'na katıldı. Eto'o, sabah antrenmanında Mbilla Etame, Can Arat ile takımdan ayrı koşu yaptı. Diğer futbolcular da salondaki dayanıklılık ve kuvvet çalışmalarının ardından sahada antrenman yaptı. Takım arkadaşlarıyla uyumu dikkati çeken Samuel Eto'o, yaklaşık 1.5 saat süren antrenman sonunda gazetecilerle selfie yaptı.

Antrenman sonunda gazetecilerin sorularını yanıtlayan futbolcu Erman Kılıç, Antalyaspor'un bu yıl Süper Lig'de hak ettiği yerde olacağına inandığını belirtti. Eto'o transferi hakkında görüşlerini belirten Erman Kılıç, Kamerunlu golcünün Antalyaspor'a gelişinin Türkiye'de yarattığı heyecanı kendilerinin de hissettiğini söyledi. Eto'o'nun, kariyerine rağmen çok mütevazı bir insan olduğunu vurgulayan Kılıç, "İlk günden kaynaştığımız söylenebilir. Bize faydalı olacağını düşünüyorum. Yeni transferlerin kariyerini yargılamak güç olur. Eto'o için ne söylenebilir. Dünyanın en iyi forvetlerinden biri. Umarım performansını en yukarda tutup bize faydalı olacağını düşünüyorum" dedi.

Antalyaspor'un golcü futbolcusu Ahmet Aras da kamp döneminde güzel bir hazırlık dönemi geçirdiklerini anlattı. Eto'o kalitesinde bir oyuncunun Antalyaspor'a gelmesinin çok önemli olduğuna değinen Ahmet Aras, "Dünya çapında yıldız geldi. Bu Antalyaspor için değil, Türkiye için çok önemli bir transfer. Kariyeri ve geçmişiyle önemli bir transfer. Eto'o çok mütevazı. O kariyerde geçmişi olan bir insan için egosu hiç yok, çok profesyonel. Onun kalitesinde bir insanla aynı takımda oynayacağımız için mutluyum" diye konuştu.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.