İspat etsinler bir daha sahaya adım atmam

Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu Gökhan Gönül, Gaziantepspor karşılaşmasının ardından yaşanan tartışmalara nokta koydu.

İspat etsinler bir daha sahaya adım atmam
 
Gaziantepspor'da Fenerbahçe lehine verilen penaltıda kendisini yere attığı iddia edilen Gönül'ün, penaltı kararını veren hakem Sinan Cem İyihuylu ile aile dostu olduğu iddia edilmişti.Bu iddiaların üzerine Beyaz TV'de yayınlanan Derin Futbol programına katılan Gökhan Gönül, çarpıcı açıklamalar yaptı.

İşte Gökhan Gönülün o sözleri;

"Bahsettiğiniz hakemle hayatım boyunca selamlaştığım, çay içmişliğim yoktur aksini ispat ederseniz bir daha sahaya adım atmam. Pozisyonla alakalı ise şunu söyleyeyim. Şenol bana sahada seni çektim dedi. Eğer sahada söylediysen dışarıda da söyleyeceksin."

"Kulüpte böyle programlara bağlanmak yasak ama ben ceza yemek pahasına bağlanıyorum. Penaltı sonrası haklı olduğunu bildirmek için gidip hakeme dokundum. Ben kırmızı kart pozisyonunda da gidip dokunmuştum."
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.