İşte Arda Turan'ın serbest kalma bedeli

Barcelona'ya transfer olan Arda Turan'ın serbest kalma bedelinin 150 milyon euro olduğu öğrenildi.

İşte Arda Turan'ın serbest kalma bedeli
 Milli futbolcumuz Arda Turan’ı Atletico Madrid’den 41 milyon Euro karşılığında transfer eden Barcelona, Arda’nın serbest kalma bedelini belirlemiş, ancak bir açıklama yapılmamıştı.

Katalanlar ile 5 senelik sözleşmeye imza atan 28 yaşındaki futbolcunun çok merak edilen serbest kalma bedeline ulaştı.

150 MİLYON EURO

Fanatik'in haberine göre; Bordo-mavili kulüp, başarılı futbolcu için 150 milyon euroluk bir değer biçti.

Eğer herhangi bir takım Arda’ya bu parayı verirse yetenekli oyuncu yalnızca Türk futbol tarihinin değil, dünya futbolunun da en pahalısı olacak.

Bilindiği üzere şu an futbol dünyasında en yüksek bonservis bedeliyle transfer gerçekleştiren oyuncu, 100 milyon Euro’ya Tottenham’dan Real Madrid’e transfer olan Gareth Bale.

EN ÇOK KAZANAN 7. FUTBOLCU

Arda, dünya devi Barcelona kadrosunda ise en çok kazanan 7. isim konumunda yer alıyor. 28 yaşındaki oyuncu, Katalan ekibinden 8 milyon Euro alıyor.

Ancak vergiler nedeniyle Arda Turan’ın eline geçen rakam 4 milyon Euro olacak. Barça’nın en çok kazanan futbolcusu ise elbette Lionel Messi. Barça, Messi’ye vergiler hariç 22 milyon Euro ödüyor.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.