Kartal'a Akhisar şoku

En son 2. hafta oynanan Trabzonspor maçında yenilen Beşiktaş, sahasında ağırladığı Akhisar Belediyespor'a 2-0 mağlup oldu.

Kartal'a Akhisar şoku
 En son 2. hafta oynanan Trabzonspor maçında yenilen Beşiktaş, sahasında ağırladığı Akhisar Belediyespor'a 2-0 mağlup oldu.

KOLTUK TEHLİKEDE
Haftaya lider giren Kartal, ligin flaş takımı Akhisar'a boyun eğdi, koltuğu tehlikeye attı.

Maçın genelinde oyun üstünlüğü Beşiktaş'ta olsa da Akhisar, Güray ve Sami'nin golleriyle güçlü rakibini 2-0 mağlup etmeyi başardı.

KARTAL OYNADI, AKHİSAR ATTI

Başakşehir Fatih Terim Stadı'ndaki mücadele Beşiktaş için şok bir golle başladı. Henüz 4. dakikada topla buluşan Güreay Vural, kaleci Tolga'yı da geçerek topu boş ağlara gönderince Akhisar 1-0 öne geçti.

Bu golden sonra rakip kaleyi abluka altına alan Beşiktaş, üst üste net fırsatlar yakaladı. Ancak siyah beyazlılar ilk yarıda kaleci Lukac'ı geçmeyi başaramadı. 40. dakikada Leocisio Sami'nin ceza sahasına girer girmez vuruşunda Tolga'nın müdahelesi yetersiz kalınca Akhisar devreye 2-0 önde girdi.

GÜNEŞ'İN HAMLELERİ GOLE YETMEDİ

İkinci yarıda Cenk Tosun ve Gökhan Töre'nin oyuna girmesiyle hücum gücünü arttıran Beşiktaş, devreye yine fırtına gibi başladı. 56. dakikada Rodellaga'nın sert şutunda direkten dönen top ise siyah beyazlılar için şans anı oldu.

Beşiktaş, maçın 2. yarısında da aradığı golleri bulamayınca 90 dakika sonunda Akhisar'a 2-0 mağlup oldu.

Bu sonuçla 29 puanda kalan Beşiktaş, maç fazlasıyla zirvede yer alsa da koltuğu Fenerbahçe'ye kaptırma tehlikesiyle karşı karşıya kaldı. 25 puana yükselen Akhisar ise haftayı 3. sırada kapattı.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.