Mahmut Uslu: Amaçları otobüs devrilsin ki futbolcular ölsün

Mahmut Uslu, Rize'den Trabzon'a dönerken, yaşadıkları saldırı sonrasında sert açıklamalarda bulundu.

Mahmut Uslu: Amaçları otobüs devrilsin ki futbolcular ölsün
Mahmut Uslu yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Biz evimize gidiyoruz. Bu neyin intikamı? Herkesin aklını başına getirmesi lazım. Herkes külhanbeyliklerini bıraksın. Sadece passolig ile bu işler olmaz. O yasayı madem çıkarttınız o zaman uygulayın."

Mahmut Uslu: Amaçları otobüs devrilsin futbolcular ölsün

"AMAÇLARI BELLİ; OTOBÜS DEVRİLSİN, FUTBOLCULAR ÖLSÜN"
"Viyadükten geçiyoruz. Otobüse saldırıyorlar. Şoförü yaralıyorlar. Amaçları belli; otobüs devrilsin futbolcular ölsün. Bunun başka izahı var mı ? Çünkü burası viyadük. Otobüs devrilebilirdi."

"Şoföre önce kulüp doktoru müdahale etti, çok kan kaybı vardı, kanı durduramadılar. Durumu ağır, inşallah iyileşir."

"Bizi hiç kimse yıldıramayacak. Biz dimdik ayaktayız. Biz spor yapıyoruz. Amaç şampiyonluktan engellemek ise bu oyuncuları yıldırmak ise umarım başaramazlar."

ÇETİNKAYA: RESMEN PUSU KURMUŞLAR
FB TV'ye konuşan idari menajer Hasan Çetinkaya ise, "Burası viyadük. Yüksek bir yerdeyiz. Belli ki resmen pusu kurmuşlar. Bir anda cam kırıldı. Şoför bilincini kaybetti. Araca guvenlik şefi müdahale etti, o durdurdu aracı yoksa daha büyük facia olabilirdi" dedi.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.