Özbek'ten Denizli Açıklaması! İstifa...

Galatasaray'da istifa kararı alan teknik direktör Mustafa Denizli ile Başkan Dursun Özbek arasında yapılması planlanan görüşme gerçekleşmedi.

Özbek'ten Denizli Açıklaması! İstifa...
Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, teknik direktör Mustafa Denizli'nin istifa etmediğini, yarın bir görüşme yaparak karar alacaklarını açıkladı.

Point Otel'den çıkışı sırasında basın mensuplarının Mustafa Denizli ile ilgili sorularını yanıtlayan Özbek, "Kendisiyle daha görüşmedik, görüşünce açıklama yapacağım. Bugün biraz yoğunluk var, şimdi de bir toplantıya gidiyorum. Bu yoğunluk biraz geçsin, sanıyorum yarın görüşme yapacağız" dedi.

Denizli istifa etti mi?' sorusuna ise Özbek, "Hayır. Daha görüşeceğiz. Görüşmediğimiz için net bir cevap veremiyorum. Mustafa Denizli hala bizim hocamız" yanıtını verdi.

 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.