Pereira, Portekiz'den İki Oyuncuyu İstedi!

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira'nın, Porto'dan Kelvin ve Maicon'u istediği belirtildi.

Pereira, Portekiz'den İki Oyuncuyu İstedi!
Vitor Pereira ile yola devam kararı alan Fenerbahçe, Portekizli hocanın planları dahilinde transfer çalışmalarına başladı. Sarı-lacivertlilerin Porto'dan Maicon ve Kelvin ile ilgilendiği yazılırken, transferle ilgili rakamlar da ortaya çıktı.

Portekiz basınında yer alan özel habere göre, Fenerbahçe iki Brezilyalı oyuncu için 5,5 milyon euro peşin ve belli koşulların gerçekleşmesi durumun da 4,5 milyon euro ödeme yapmak üzere ilk teklifini yaptı.

Fenerbahçe'nin yaptığı teklifin, Porto'nun beklentisinin oldukça altında olduğu ve bu rakamlara transferin gerçekleşmesinin imkansız olduğu belirtildi.

İKİ OYUNCU DA KİRALIK OLARAK BREZİLYA'DAYDI

Vitor Pereira'nın geçtiğimiz sezon da istediği stoper Maicon, 27 yaşında ve geçtiğimiz sezonu Porto'da ve kiralık olarak Brezilya ekiplerinden Sao Paulo'da geçirdi. 1,91'lik defans oyuncusu, Porto ve Sao Paulo'da topma 34 maçta oynadığı sezonu 4 gol ile tamamladı.

Maicon gibi Sao Paulo'da kiralık oynayan Kelvin ise, forvet arkasında ve kanatlarda forma giyebiliyor. 2018'e kadar Porto ile sözleşmesi bulunan 23 yaşındaki oyuncu, Güney Amerika'da forma giydiği 14 maçta 1 gol ve 2 asistlik bir performans sergiledi.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.