Resmen Açıklandı! Avrupa Devi Talip

Trabzonspor'un genç oyuncusu Yusuf Erdoğan'ın menajeri Batur Altıparmak, 23 yaşındaki futbolcu ile Lazio'nun ilgilendiğini doğruladı..

Resmen Açıklandı! Avrupa Devi Talip
Trabzonspor'un kanat oyuncusu Yusuf Erdoğan'ın, Serie A ekibi Lazio'nun peşinde olduğu iddia edilirken, konuyla ilgili menajer Batur Altıparmak'tan açıklama geldi.

Lazio'nun Galatasaray ile 1-1 berabere kaldığı Avrupa Ligi maçının ardından bir süre Türkiye'de kalan Lazio Sportif Direktörü Igli Tare, kardeşi Genti'yi ziyaret etmiş ve İstanbul'da bulunmasını "Ailevi nedenler" olarak göstermişti.

Buna rağmen Tare'nin bazı oyuncular hakkında da bilgi topladığı, takip edilen isimlerden birinin de Trabzonspor'un genç oyuncusu Yusuf Erdoğan olduğu ifade edilmişti.

Bu konuyla ilgili İtalyan basınına konuşan Yusuf Erdoğan'ın menajeri Batur Altıparmak, "Tare benimle temasa geçmedi ama Lazio'nun onu takip ettiğini biliyorum. Yusuf Avrupa'ya gidebilir, önümüzdeki iki yıl boyunca kendisini geliştirebilir ve üst düzey bir futbolu olabilir" ifadesini kullandı.

Trabzonspor ile Haziran 2018'e kadar sözleşmesi bulunan Yusuf'un bonservis bedelinin 5 milyon euro civarında olduğu ve Lazio'nun da bu parayı verebileceği kaydedildi.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.