Fenerbahçe’den geçtiğimiz sezon Roma'ya kiralık olarak transfer olan Salih Uçan’ın bu sezon İtalyan ekibinde kalıp kalmayacağı merak edilirken, başarılı oyuncunun geleceği hakkında menajerinden önemli açıklamalar geldi.

Roma’da çok seviliyor

Radyospor’da yayınlanan, Orkun Yazgan'ın hazırlayıp sunduğu "Başka Futbol Yok" programının canlı yayın konuğu olan Salih Uçan’ın menajeri Ömer Uzun, genç futbolcunun Roma’da kalacağını söyledi. Sezonun planladıkları gibi gitmediğini ifade eden Uzun, “Teknik anlamda istediğimiz gibi bir sezon olmadı çünkü Salih'in sakatlıkları vardı ve planlarımız aksadı. Ama uyum sorununu attı ve takım arkadaşları,  antrenörü ile çok iyi iletişim kurdu. Şu an Roma’da çok seviliyor” dedi.

Salih'ten çok memnunlar, bir proje olarak görüyorlar

Salih'in geleceği hakkında sezon bitimiyle birlikte Roma kulübü yetkilileriyle bir değerlendirme yaptıklarını kaydeden Uzun, “Sportif direktör ve ilgili kişilerle görüştük. Salih'ten çok memnunlar. Salih’i bir proje olarak görüyorlar. Bu, 2 senelik bir proje. Bu süre sonunda da bir değerlendirmeleri olacak” diye konuştu.