Galatasaray ile olan kontratını uzatmak için 1 yıldan bu yana bekleyen Sneijder, ne zam ne de jest istedi.

Hollandalı yıldızın sarı kırmızılılardan tek bir isteği oldu: “Sözleşmem aynı şartlarda kalsın ama 4 yıl olsun.”

YÖNETİME ŞARTLARINI SUNDU
Galatasaray’ın bu sezon kazandığı şampiyonlukta 10 gol 3 asistlik performansı ile büyük katkısı bulunan Sneijder, Amrabat’ın durumu için İstanbul’a gelen ve aynı zamanda kendisinin de menajerliğini yapan Guido Albers vasıtasıyla sarı kırmızılı yönetime istediği kontrat şartlarını sundu.

İMZA PARASI HER SENE VERİLECEK
Albers, Galatasaray Yönetim Kurulu’nda 1 yılı kalan kontratının aynı şartlar ile 3 yıl daha yani 2018-2019 sezonuna kadar uzatılması teklifini iletti.

Kısacası, İtalyan devi Inter’den sarı kırmızılılara 2013 yılında gelirken 3.2 milyon euro garanti ücret, sezon başına 1.3 milyon euro imza parası ve kontratı gereği 500 bin euro maç başı alan Hollandalı, aynı şartların 4 yıl daha kendisine sunulmasını istiyor.

FUTBOLU G.SARAY’DA BIRAKACAK
Sneijder, toplamda G.Saray’dan yıllık 5 milyon eurodan 4 sezon için 20 milyon euro talep etti. 1 yıldır yeni kontrat adına bekleyen yıldız oyuncu, böylece kariyerini Galatasaray’da bırakma düşüncesini de ortaya koymuş oldu.

Yönetim de Sneijder’a toplam 3 yıllık bir kontrat sunmayı düşünürken yıldız oyuncunun bu talebi sonrasında tarafların önümüzdeki haftalarda bir araya gelmesi ve imzaları atması bekleniyor. Sneijder, Galatasaray formasıyla 3 sezonda 35 kez rakip ağları sarstı.