Trabzonspor Constant İle 4 Yıllık Sözleşme İmzaladi

TRABZONSPOR, Milan’dan transfer ettiği Gineli sol kanat oyuncusu Kevin Constant ile 4 yıllık sözleşme imzaladı. Bordo mavili kulüpten konuyla ilgili olarak Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yapılan açıklamada, "AC Milan'dan...

Trabzonspor Constant İle 4 Yıllık Sözleşme İmzaladi
TRABZONSPOR, Milan’dan transfer ettiği Gineli sol kanat oyuncusu Kevin Constant ile 4 yıllık sözleşme imzaladı. Bordo mavili kulüpten konuyla ilgili olarak Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yapılan açıklamada, "AC Milan'dan transfer edilen profesyonel futbolcu Kevin Constant ile 4 yıllık anlaşma sağlanmıştır. Yapılan anlaşmaya göre oyuncuya; 2014-15 futbol sezonu için 2 milyon 400 bin Euro garanti ücret, 2015-16 futbol sezonu için 2 milyon 250 bin Euro garanti ücret, 2016-17 futbol sezonu için 2 milyon 250 bin Euro garanti ücret ve 2017-18 futbol sezonu için 2 milyon 100 bin Euro garanti ücret ödenecektir" ifadeleri kullanıldı.

FOTOĞRAFLI 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.