Trabzonspor'da Gençlere Şans Doğdu

Tekeli oğlu ligde fazla forma şansı bulamayan gençlere şans tanıyacak.

Trabzonspor'da Gençlere Şans Doğdu
Fırtına, ikinci yarı hazırlıklarını dün sabah saatlerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

9 Ocak Cumartesi günü Ziraat Türkiye Kupası’nda Avni Aker’de oynayacağı Adanaspor maçı öncesi işi sıkı tutan Bordo-Mavililer, teknik direktör Sadi Tekelioğlu yönetiminde basına kapalı olarak kondisyon salonunda çalıştı Ardından sahaya inen oyuncular, düz koşu ve ısınma harekerlerinin ardından dayanıklılık çalışması yaptı. Öte yandan izinden geç dönen Erkan Zengin ve Cardozo da son çalışmalarda yer aldı.

1461 Trabzon’la hazırlık maçı

Antalya’ya gitmeyen Trabzonspor, Adanaspor maçı öncesi pilot takımı 1461 Trabzon ile bir hazırlık maçı oynayacak Teknik Direktör Sadi Tekelioğlu’nun 1461 Trabzon karşısında kalede Uğurcan Çakır, savunmada Semih Karadeniz, forvette ise Muhammed Beşir ve Yusuf Yazıcı gibi gençlere şans tanıması bekleniyor.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.