Trabzonspor'da şok ayrılık!

Trabzonspor'da, teknik direktör Şota Arveladze'nin sözleşmesi karşılıklı olarak feshedildi.

Trabzonspor'da şok ayrılık!
Bordo mavili kulüpten yapılan açıklamada, konu ile ilgili olarak şu ifadelere yer verildi:

"Teknik Direktörümüz Shota Arveladze ile karşılıklı görüşerek yollarımızı ayırmış bulunuyoruz. Kendisine kulübümüze yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederiz.

Kulübümüz yeni bir teknik direktörle anlaşana kadar Gençlik Geliştirme Teknik Sorumlusu Sadi Tekelioğlu takımımızın başında görev yapacaktır."

KORKTUĞU BAŞINA GELDİ
Şota Arveladze, geçtiğimiz mart ayında Kasımpaşa Teknik Direktörlüğü'nden ayrıldıktan sonra yaptığı açıklamada, "Gitmek istemeyeceğim tek yer Trabzon. Orası sevdiğim bir yer; onlar da beni çok seviyorlar. Bu sevgi kaybolmasın. Sonuçta futbolda sonuçlara bağlı her şey" ifadesini kullanmıştı.

132 GÜN KALDI, 15 RESMİ MAÇA ÇIKTI
Trabzonspor ile yollarını ayıran Gürcü teknik direktör Şota Arveladze, bordo mavililerde görevde kaldığı 132 günde 15 resmi maça çıktı. Bu maçlarda 6 mağlubiyet 3 beraberlik 6 galibiyet alan Şota ligde sadece 14 puan toplayabildi.

FESİH BEDELİ KAP'A BİLDİRİLDİ
Trabzonspor, Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP)'na yaptığı açıklamada Şota Arveladze'ye sözleşme fesih bedeli olarak 200 bin Euro ödeneceğini bildirdi. 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.