TRANSFER sezonunun en hareketli takımı olan Trabzonspor'un Kolo Toure ve Mehmet Ekici transferlerinde de sona gelme noktasına geldiği öğrenildi.

KÜÇÜK PÜRÜZLER KALDI
Yeni sezon öncesi hedefini, 'şampiyonluk' olarak belirleyip bunun için transfer çalışmalarını büyük bir hızla sürdüren Trabzonspor, Liverpool’dan Kolo Toure ve Werder Bremen’den Mehmet Ekici’nin transferlerinde küçük pürüzler dışında sona geldi. Bu transferlerin resmileşmesinin ardından Mevlüt Erdinç ve Tarık Çamdal için de son teklifini sunacak olan bordo mavili takım daha sonra da transfer çalışmalarına son verecek.

COLMAN VE BAMBA'DAN PARA İSTEMİ
Teknik direktör Vahid Haillhodzic’in takımda düşünmediği Arjantinli Gustavo Colman ile Fildişi Sahilli futbolcu Sol Bamba'nın gitmek için para istediği belirtildi. Bunun üzerinde antrenmanda oyuncularına konuşan Boşnak çalıştırıcı Halilhodzic, ''Aranızdan gidecekler olabilir ama gidişler onurlu ve ahlaklı olmalı, şantajla olmamalı" dedi. İki futbolcunun tavrına tepki gösteren bordo mavili yöneticiler de Bamba ve Colman’ı göndererek yabancı kontenjanında yer açmak için görüşmelerini sürdürüyor.

CARDOZO YARIN AKŞAM AVNİ AKER’DE
Trabzonspor, yeni sezon hazırlıkları kapsamında yarın akşam İtalya Serie B takımlarından Trapani Calcio ile saat 21.00’da Hüseyin Avin Aker Stadyumu’nda oynayacak. Taraftarların ücretsiz olarak izleyeceği maçta yeni transferler Carl Medjani, Fatih Atik, Essaid Belkalem, Musa Nizam, İshak Doğan ve Kevin Constant’ın yanı sıra Paraguaylı forvet oyuncusu Oscar Cardozo’nun da forma giymesinin beklendiği bildirildi.