Trabzonspor'un İlk Yabancı Transferi Belkalem Kampa Katıldı

TRABZONSPOR'un yeni sezon öncesi ilk yabancı transferi Essait Belkalem kampa katıldı. Trabzonspor’ un İngilteri’nin Watford kulübünden satın alma opsiyonuyla kiralık olarak kadrosuna kattığı Cezayirli stoper Essaid Belkalem, sabah...

Trabzonspor'un İlk Yabancı Transferi Belkalem Kampa Katıldı
TRABZONSPOR'un yeni sezon öncesi ilk yabancı transferi Essait Belkalem kampa katıldı.
Trabzonspor’ un İngilteri’nin Watford kulübünden satın alma opsiyonuyla kiralık olarak kadrosuna kattığı Cezayirli stoper Essaid Belkalem, sabah saatlerinde Almanya’nın Münih kentine geldi. Belkalem’i havalimanında karşılayan idari menajer yardımcısı Selçuk Okan, Cezayirli oyuncuyu alarak karayoluyla takımın kamp yaptığı Hall in Tirol kasabasına geldi. Takımın kamp yaptığı otelin önünde Belkalem’i karşılayan Genel Menajer Serhat Altıncı, futbolcunun sağlık kontrolünden geçeceğini açıkladı. Belkalem burada bordo-mavili formayla da görüntü verdikten sonra Vahid Halilhodzic ile görüştü.
KAP’A AÇIKLAMA YAPILDI
Bu arada bordo mavili kulüpten Belkalem’in transferiyle ilgili olarak Kamuyu Aydınlatma Platformuna (KAP) yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcu Essaid Belkalem'in kulübümüze transferi konusunda görüşmelere başlanmıştır" ifadelerine yer verildi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.