Tribünde Arda Kavgası

KARŞILAŞMANIN başlamasına dakikalar kala Galatasaray tribünlerinde Arda Turan kavgası çıktı. Bir grup sarı-kırmızılı futbolseverin, Atletico’ya giden Arda için “Cimbom’u satanı biz de satarız”...

Tribünde Arda Kavgası


KARŞILAŞMANIN başlamasına dakikalar kala Galatasaray tribünlerinde Arda Turan kavgası çıktı. Bir grup sarı-kırmızılı futbolseverin, Atletico’ya giden Arda için “Cimbom’u satanı biz de satarız” şeklinde tezahürat yapması ortamı gerginleştirdi. Bir başka grubun Arda aleyhine tezahürat yapanlara saldırması üzerine emniyet güçleri olaylara müdahale etti. Arda’nın annesi, babası ve kardeşi de İzmir Atatürk Stadı’nda maçı izledi.

GALATASARAY-Atletico Madrid karşılaşmasını İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, Bornova Belediye Başkanı Olgun Atilla, İzmir Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Ali Osman Tatlısu, CHP, Ak Parti ve MHP milletvekilleri izledi. Galatasaraylı taraftarlar, takımı İzmir'de yalnız bırakmayan Başkan Ünal Aysal’a sık sık tezahüratlarda bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.