PTT 1. Lig'in 17. haftasında Antalyaspor ile Elazığspor karşı karşıya geldi.Akdeniz Üniversitesi Stadı'nda oynanan mücadeleyi ev sahibi ekip son dakikada bulduğu gol ile 2-1'lik skorla kazandı.

GALİBİYET SON DAKİKADA GELDİ
Antalyaspor'a galibiyeti getiren goller 28. dakikada Lamine Diarra ve 90. dakikada Emrah Başsan'dan geldi. Elazığspor'un tek sayısını ise 41. dakikada Noyan Öz kaydetti.

Bu sonucun ardından Antalyaspor puanını 32 yaparken, Elazığspor ise 23 puanda kaldı.

ÖZAT İLE MANDIRALI TARTIŞTI
Karşılaşmada yaşanan bir pozisyonun ardından Ümit Özat ile Hami Mandıralı saha kenarında uzun süre tartıştı. İkili arasında yaşanan tartışma objektiflere böyle yansıdı.

ÖZAT TRİBÜNE GÖNDERİLDİ
Elazığspor Teknik Direktörü Ümit Özat, karşılaşmanın 44. dakikasında, hakem Tolga Özkalfa tarafından tribüne gönderildi. Özat, karşılaşmanın ikinci yarısını konuk takım taraftarlarının arasında izledi.

HERKES HAK ETTİĞİ YERLERDEDİR
Hakemle konuştuğu sırada Ümit Özat'ın tepki gösterdiğine değinen Mandıralı, ''Hakemle konuştum ama üslup dışı bir konuşma değil. Herkesin karakter yapısı var. Herkes hak ettiği yerdedir, hak ettiğini yaşar. Benim öyle bir tavrım olmaz olmayacak. Biz yenildiğimiz zaman da rakiplerimizi tebrik ederiz. Bu tip tavırlar hiçbir teknik adama yakışmıyor. Hoş değil'' diye konuştu.