Van Persie için inanılmaz iddia!

İtalyanlara göre Hollandalı yıldızın maliyetini karşılayacak durumda olan sarı lacivertliler, golcünün işini bitirmekte kararlı.

Van Persie için inanılmaz iddia!
ROTA ARTIK KADIKÖY
Manchester United’daki durumu merak konusu olan Van Persie’nin, Fenerbahçe’ye yakın olduğu öne sürüldü.İtalyan La Gazetta Dello Sport’un haberine göre Fenerbahçe Sportif Direktörü Giuliano Terraneo bu transfer için de gizli bir çalışma içinde.32 yaşındaki tecrübeli oyuncu için sarı lacivertliler önümüzdeki günlerde ciddi adımlar atacak.

PARASAL GÜÇ FENERBAHÇE’DE
Galatasaray’ın da bir ara gündeminde olan Van Persie’nin yıllık parasının yüksek olması nedeniyle transferinden vazgeçildiği haberde belirtildi. Fenerbahçe’nin iyi bir yıllık ücret karşılığı Hollandalı yıldızı renklerine bağlayacağı iddia edildi.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.