Volkan Demirel: 9 aylık kızım Yade'ye küfür ettiler

Kazakistan maçı öncesi yediği küfürler sebebiyle önce sahayı ardından da stadı terk eden kaleci Volkan Demirel, yaşadığı olayın ardından ilk kez açıklamalarda bulundu.

Volkan Demirel: 9 aylık kızım Yade'ye küfür ettiler
Kazakistan maçı öncesi yediği küfürler sebebiyle önce sahayı ardından da stadı terk eden kaleci Volkan Demirel karşılaşmadan bir gün sonra kulüp binasına giderek yöneticilerle bir araya geldi.Başkan Aziz Yıldırım ve yönetim kurulu üyeleri ile bir durum değerlendirmesi yapan tecrübeli file bekçisi, olayların gelişimini, yaşananları ve neden böyle davrandığını detayları ile anlattı.

9 AYLIK KIZIMA KÜFÜR ETTİLER
Milli futbolcu son dönemde kendisine yöneltilen küfürlerden duyduğu rahatsızlığı dile getirirken “Artık futbolu bile bırakabilirim” çıkışını yaptı ve “Beni en çok üzen ve sinirlendiren 9 aylık kızım Yade’ye edilen küfürler” dedi.Volkan ısınırken gelen tepkiler üzerine kendisine “Ben niye buradayım?” sorusunu sorduğunu ve sahayı terk etme kararı aldığını ifade etti.

MAÇ İÇİNDE BIRAKABİLİRDİM
Fenerbahçe’nin kalecisi, “Ben orada milli takımı temsil ediyorum. Belli bir grup sadece bana küfür etmek için maça gelmiş. 20-30 kişilik bir grup. Bir, iki üç ama en sonunda kızıma küfür edilince dayanamadım. Biz oraya milli görev için gidiyoruz. Karşılığında hiçbir şey beklemeden oradayız. Ama kalkıp üzerine küfür yiyoruz. Bana küfür edilmesi önemli değil ancak eşime ve kızıma edilenlere dayanamadım” diye konuştu.

Milli oyuncu sahayı terketmesiyle ilgili detayları anlatırken, bu küfürlerin maç içinde de devam edeceğini hissettiğini belirterek “Düşündüm, bu böyle devam eder ve kötü bir performans sergilersem bu sefer daha kötü bir durum ortaya çıkacaktı. Bu duruma da maç içinde tepki verirdim ve takım bundan daha fazla etkilenirdi. Bu yüzden maç başlamadan gitmenin daha doğru olduğuna karar verdim” ifadelerini kullandı.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.