Siyah-beyazlıların yıldızı Oğuzhan Özyakup’un “Biz her karşılaşmadan sonra ‘Şampiyon biz olacağız’ şeklinde bir demeç vermedik” ifadeleriyle hedef aldığı kaptan, kendisini savundu.

Bu iddialı cümleleri camiasını ayağa kaldırmak ve iddialarını göstermek için kurduğunun altını çizen Demirel, yanlış anlaşılmaktan yakındı. Rakibi küçük düşürücü ifadeler kullanmadığını belirterek kendisini savunan başarılı file bekçisi, bu tip söylemlerin sporun her dalında yapıldığına da vurgu yaptı. İşte Volkan’dan inciler:

HEDEF HEP KUPA

F.Bahçe gibi büyük bir camianın kaptanıyım. Bizim gibi büyük kulüplerin hedefi her zaman şampiyonluktur. Ben de takımımı bu yarışta tutmak adına tabii ki iddialı sözler sarfedeceğim. Ben bu konuşmayı yaparken ne rakip takımı ne de onlardan bir futbolcu kardeşimizi hedef aldım. İddialı sözlerim sadece kendi takımım içindi.

Gelen eleştirilere katılmıyorum. Benim yerimde kim olsa benzer veya aynı sözlerikullanırdı. Ben pazubandını koluma takıyorsam camiamı her zaman diri tutmak zorundayım. Teslimiyeti ne ben kabul ederim ne de takımım.