Yılmaz Vural maç sonu ağladı

BB Erzurumspor'un deplasmanda Gaziantep'i 3-2 mağlup etmesinin ardından Erzurumspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural gözyaşlarına hakim olamadı

Yılmaz Vural maç sonu ağladı

Süper Lig'in 37. haftasında BB Erzurumspor deplasmanda Gaziantep FK ile karşılaştı. 5 gol atılan maçta Erzurum ekibi 3-2 kazanarak üst üste 3. galibiyetini aldı. Ligde kalma adına çok önemli bir 3 puan alan Erzurumspor'da maç sonu duygusal anlar yaşandı.

Galibiyetin sevinciyle teknik ekip adeta duygu seli yaşadı. Maç sonu Erzurumspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural gözyaşlarını tutamadı.

"YILMAZ VURAL, TÜRKİYE'DE DEĞERİNİ BULAMAMIŞ BİR ADAM"

Deneyimli hoca maç sonu yaptığı açıklamada, “Yılmaz Vural, Türkiye'de değerini bulamamış bir adam. Kimseye kendimizi zorla sevdirecek halimiz yok ama bizim yaptığımız işleri hep magazinsel tarafıyla değerlendirmeye çalışıyorlar. Bu yanlış.” İfadelerini kullandı.

(Görüntüler beIN Sports'tan alınmıştır)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.