İşte Samsung'un akıllı bıçağı!

Tüm dünya bunu bekliyordu.İşte o bıçak!

İşte Samsung'un akıllı bıçağı!
Samsung milyonlarca kullanıcının beklediği akıllı bıçağını sonunda tanıttı. Galaxy S6 Edge'in bıçak versiyonu elmas kenarıyla dünya üzerindeki neredeyse herşeyi kesebiliyor. Üstelik stylus kaleminin termometre özelliği de var.

Tabii bunların hepsi Samsung'un 1 Nisan şakasının bir parçası. Koreli teknoloji devi blogunda yayımladığı haberle yeni Galaxy S6 Edge'e güzel bir çalışmayla sap ekleyerek, bunun firmanın yeni akıllı bıçağı olduğunu belirtti.

Haberde telefonun hem suya hem de ateşe karşı dayanıklı olduğu belirtiliyor. Firma akıllı bıçağın Galaxy S6'nın tüm özelliklerinin yanında müthiş bir keskinlik ve ergonomi sunduğunu ifade etti. Akıllı bıçak, bir akıllı bıçaktan bekleneceği gibi 'insan kanı sensörü' gibi güvenlik önlemlerine de sahip.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.