Ajans Vadi’den Saç Ekim Sektörüne Dijital Platform

360 derece dijital çalışmalar yapan Ajans Vadi Yeni Nesil Medya Hizmetleri kurucu ortakları Gülşah Arslan ve Egemen Güler Türkiye’de sağlık turizminin yükselmesini sağlayan saç ekim sektörüne bir platform hazırlığındalar.

Ajans Vadi’den Saç Ekim Sektörüne Dijital Platform

Konuyla ilgili açıklama yapan Vadi Yeni Nesil Medya Hizmetleri Ajans Başkanı Gülşah Arslan, “Son 10 yıllık dönemde sağlık turizmi Türkiye'de büyük bir ivme yakaladı. 2021 yılında sağlık turizmi ile ülkeye 2,1 milyar dolarlık girdi sağlandığı tespit edildi. Türkiye dünyada sağlık turizminde ilk 5'te yer alıyor. Saç ekim ekonomisi ise geçen yıl 1 milyar doların üzerine çıktı. Bu rakamlar yıllar geçtikçe büyüyecek. Biz de bu projeyi aslında uluslararası boyuta taşımayı planlıyoruz. Şu anki Türkiye versiyonu için demo diyebiliriz.” İfadelerini kullandı.

“Türkiye Saç Ekiminde Biz Cazibe Merkezi”

Türkiye standartların üzerinde bir kalite ile dünyada yapılan saç ekimini 3'te 1 fiyatına sunduğunu belirten Arslan, “Aslında ülkemizi cazibe merkezi haline getiren etkenlerin en başında bu yer alıyor. Aynı zamanda Türkiye'den çıkan ürünler kaliteli olduğu için ağızdan ağıza pazarlama ile ülkemiz her geçen yıl artan bir ivmeyle devam ediyor. İlk başlarda Türkiye'ye Araplar saç ektirmek üzere geldi. Ama özellikle son 3 yıldır Türkiye'de saç ektiren Avrupalı sayısı Arapların  4-5 katına çıktı. Saç ekiminde ünümüzün dünya çapında yayılmış olduğunu söylersek abartmış olmayız. Şimdi sıra bütün dünyayı sağlık turizminde Türkiye’ye getirmektir.” dedi.

“Yatırım Fikirlerine Açığız”

Saç ekimi sektörüne ilişkin projenin ayrıntılarını aktaran Vadi Yeni Nesil Medya Hizmetleri Ajans Başkanı Gülşah Arslan amaç ve hedefler konusunda “ www.turkiyedesacekim.com üzerinden sadece saç ekim sektörüne ilişkin içeriklerin yer aldığı bir platform oluşturduk. Bu platformda hem saç ekimi yaptırmak isteyenleri hem de saç ekim hizmeti veren klinikleri bir araya getirmeyi planlıyoruz. Firmaların kendilerini tanıtma imkanı sunarken saç ekim hizmeti almak isteyen kişilerin de kendilerine en uygun kliniği seçmelerini sağlayacağız. Projemiz geliştirilmeye çok açık. Bu nedenle yatırım fikirlerine de açığız.” İfadelerini kullandı.

“Sektörde Dijital Hakimiyete Sahibiz”

Kurucu ortaklardan Egemen Güler de “Biz ajans olarak saç ekim sektörünün en büyük isimleriyle çalıştık. Saç ekimdeki dijital hareketliliğin nereden ve nasıl geldiğini, ne yapmamız gerektiğini çok iyi biliyoruz. Bilgi birikimizi bu proje için kullanmaktan memnuniyet duyacağız. Hiçbir kliniğe rakip değiliz. Tam tersine klinikleri ve saç ekim hizmeti almak isteyen kişileri bir araya getireceğimiz bir platform oluşturuyoruz.” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.