Bağış Yapana Bedava Oyun Dağıtıyor!

1 dolar karşılığında bağımsız geliştiricilerden tutun da, kanser ve otizm vakıflarına kadar bağışta bulunabilirsiniz, üstelik oyunlar da hediye!

Bağış Yapana Bedava Oyun Dağıtıyor!
Humble Bundle organizasyonu son yıllarda hayatımıza giren bir kavram. Hayır amaçlı olarak bağışta bulunduğunuzda, çok ucuza pek çok harika oyun Steam hesabınıza ekleniyor ve bu oyunlar da her hafta yenileniyor. Minimum 1 dolar değerinde bağışta bulunabilir, bu esnada paranızın vakıflara mı, yardım kuruluşlarına mı, yoksa humble bundle'a bağış olarak mı gitmesini istediğinizi seçebilirsiniz.



Humble Bundle bu sefer de mobil platforma özel fırsatlarla karşımıza çıktı.

Mesela ilk olarak 1 dolar ödeyerek Prune, Framed ve Battlestation: Harbinger oyunlarına sahip olabilirsiniz.

Eğer 5.73 dolar bağışta bulunmayı tercih ederseniz, her biri birer şaheser olan Frozen Synapse Prime, Lara Croft GO, Sorcery 3 ve fazlası, yukarıdaki oyunlara ek olarak sizin olacak.

Nihayetinde 6 dolarlık paketi seçerseniz eğer, Grim Fandango Remastered ve Desktop Dungeons oyunlarına sahip olacaksınız.

Humble Bundle'ın Mobile Bundle dışında Sega Strategy Bundle'ı da ilginizi çekebilir zira Total War (Shogun 2, Rome ve Medieval II), Company of Heroes 1-2, Warhammer 40K: Dawn of War 1 - 2 ve Valkyria Chronicles'a 1-12$ arasında değişen bağış miktarlarıyla sahip olmanız mümkün.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.