Fiyatı 12 TL Kapış Kapış Satıyor!

Ringing Bells, Freedom 251 ismini verdiği yeni telefonunu Hindistan'da yaklaşık 4 dolar (12 TL) fiyat etiketiyle satışa sundu. Dünyanın en ucuz akıllı telefonu olan Freedom 251'e talep büyük oldu.

Fiyatı 12 TL Kapış Kapış Satıyor!
3 gün gibi kısa bir sürede milyonlarca adet sattığı belirtilen telefon piyasanın en ucuz telefonu olma özelliğini taşıyor.

Ringing Bells, telefonun parçalarını dış ülkelerden satın alıp Hindistan’da birleştirmiş. Hindistan hükümetinin de desteğiyle ‘Hindistan’da üret’ kampanyasından faydalanarak üretimini kendi ülkesinde gerçekleştiren Ringing Bells, cihazın satışından elde edilecek kâr marjını bu şekilde yüksek tutmaya çalışacak.



Peki bu kadar ucuz olan bir telefonun özellikleri nasıl?

4 inç'lik ufak bir ekranı olan cihaz 1.3 GHz hızında çalışan dört çekirdek işlemciden güç alıyor. 1 GB RAM'i dışında arka yüzünde 3.2 MP kamera bulunan telefonda 8 GB dahili depolama alanı bulunuyor.


Anahtar Kelimeler:
SamsungHİNDİSTANTelefon
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.