Fuat Avni'ye 169 bin dolar istiyorlar!

2015 yılında yayın hayatına başlayan Domain Sale TR adlı Domain Satış Sitesi yüzlerce özel domaini satışa sundu. Taliplisi çıkar mı bilinmez ancak Fuat Avni'ye istenen rakam şaşırtıcı....

Fuat Avni'ye 169 bin dolar istiyorlar!
Satılık domainlerin içinde öyle bir domain var ki, o domain Türkiye'nin gizli ve gizemli bilgilerini açık eden Twitter Fenomeni Fuat Avni'nin adını taşıyor.

İşte o domain / alan adı FuatAvniNews.com 169.000 Amerikan dolarından satışta...

Taliplisi çıkar mı bilinmez. Fuat Avni'nin kendisi milyon dolarlar ederken aynı adla satışa çıkarılan domain sadece 169.000 dolar!

DomainSaleTR.com sitesinde satışa sunulan ilginç domainlerden bazıları 300 bin dolardan satışa çıkarılmış. Örneğin YerelGunmdem.com'un sitedeki satış fiyatı 300 bin dolar.

Dünyada satışı tükenen dört harfli domainlerdenSBYS.NET ise sadece 95 bin dolardan satışta. Dört harfli domaini elinde bulunduran SBYS Bilişim domain'in değerinin 200 bin dolar civarında olduğunu söylüyor. Türkiye'de domain piyasası olmadığı için şimdilik 95.000 dolardan satışa çıkarılmış.

Jenerik domainler arasında yer alan Guneydogu.org domaini 10.000 Amerikan dolarından satılırken Alsancak.Org ise sadece 9 bin dolar.

Sağlık sektöründe ise İyiPsikolog.com 29 bin dolardan satışa sunulmuşken, Cocukcoktoru.net alan adı 30 bin dolardan satışta...

Evlilik Arkadaşlık Sitelerine ait domainlerde de en yüksek fiyat 39 bin dolarla İzmirKizlari.com iken ikinci sırada 29 bin dolar ile AleviDunyasi.com var...

Rus Türk Evlilik siteleri için etkili domainlerden RussianTurkSingles.com sadece 11 bin dolardan satışta...

DomainSaleTR.com adlı domain satış sitesinin en ilginç domainleri de AldatmakGaranti.com ve KiralikSevgili.com...

AldatmakGaranti.com 69 bin dolardan satışa sunulurken KiralikSevgili.com 11 bin dolardan satışta...

TÜRKİYE DOMAİN PAZARI

Astroloji sitelerinden Tabirci.com sitesi ise 90 bin dolardan satışta...

Sitenin diğer ilginç domain adı da DenizGezmis1972.com. Deniz Gezmiş'in idam edildiği yıla atfedilen sitenin domaini 99 bin dolardan satışta...

Anahtar Kelimeler:
Fuat Avni
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.