Klasörler, fotoğraflar, e-postalar arasında kaybolmaya son!

Sayısal verilerin giderek arttığı günümüzde küçük veya büyük bütün işletmelerin en büyük ortak sorunlarından birisi de nitelikli bilgiye ulaşmak. Bir taraftan Word, Excel, PDF dokümanları, diğer taraftan CAD dokümanları ve elektronik postalar derken aradığımızı kısa sürede bulmak giderek zorlaşıyor.

Klasörler, fotoğraflar, e-postalar arasında kaybolmaya son!
Yenilikçi ve benzersiz yazılım çözümleri sunan DECE Yazılım A.Ş. harita destekli kurumsal arama motoru GEODI ve sahadan veri toplama uygulaması MOBIDI ile tüm sektörlerde bilgiye erişimi kolaylaştırıyor ve karar alma süreçlerini hızlandırıyor. Firma Genel Müdürü Serdar Ak, konuyla ilgili şunları söyledi:
“Günümüzde üretilen veri miktarı her geçen yıl katlanarak artıyor ve bunun yüzde 70’lik büyük bir bölümü -Word, Excel, PDF, DWG, NCZ, e-Posta, Sosyal Medya gibi- yapısal olmayan verilerden oluşuyor. Yazılımlarımız doğrudan bu veriler üzerinde çalışarak, ek veri girişi gerektirmiyor. Çözümlerimiz zaman tasarrufu, süreçlerde hızlanma, müşteri ve çalışan memnuniyeti olarak fayda sağlıyor.”

HARİTA VE DOKÜMANLAR BİR ARADA

Firma ürünlerinden GEODI her türlü içeriği aynı zamanda harita üzerinde gösteriyor. Serdar Ak yazılımla ilgili detayları şöyle aktardı: “Bir dokümanda veya e-posta içinde “Ankara” kelimesi geçmesi, haritada “Ankara” yazısı üzerine tıklayarak ilgili dokümana ya da dokümanlara ulaşabilmeniz için yeterli. Benzer şekilde yer isimlerini, parselleri, şantiyenizdeki mahalleri, müşterilerinizi de harita üzerinde görebilirsiniz. İçeriklerin üzerine istediğiniz notu alabilme, başka yazılıma ihtiyaç duymadan görüntüleyebilme, web ve mobil kullanım imkânları ile her sektörde bilgiye erişim, arşivleme ve yedekleme sıkıntılarına kesin bir çözüm sunuyor.” Günümüzde veri güvenliğinin en önemli konulardan birisi olduğunu belirten Ak, bu sebeple GEODI’nin kurumların sunucu veya bilgisayarlarında çalıştığını ve verilerin hiçbir şekilde dışarıya çıkmadığını vurguladı.

ARAMAYI BIRAKIN, GEODI ILE BULUN!

Araştırmalar bir ofis çalışanının zamanının ortalama %40’ını bir şeyleri aramak için kullandığını göstermektedir. GEODI arama için geçen zamanı %75 azaltarak iş süreçlerini hızlandırmanın yanında eksik bilgiye dayalı hatalı kararları da önemli oranda azaltmaktadır.

KİMLER KULLANABİLİR?

Kamu Kurumları, Belediyeler, Holdingler, İnşaat ve Enerji Firmaları, Fabrikalar, Sigortacılar, Hastaneler, Hukukçular, Emlakçılar, Satış Ekipleri, Yöneticiler, Vatandaşlar, Akademisyenler, Gazeteciler, Gezginler…



FABRİKADA VE ŞANTİYEDE NELER OLUYOR?

Tüm kurum ve firmalar için sahadan nitelikli bilgi toplamanın en kritik konulardan biri olduğunu bildiklerini söyleyen Ak, sözlerine şöyle devam etti:
“MOBIDI çözümü, saha ekipleri olan aklınıza gelebilecek tüm sektörlere çözüm sunuyor. O anda internet olmasa da çevrimdışı çalışabilen; konum, not, ses, video ve fotoğraf toplayabilen çok esnek bir çözüm. Sahada çalışan Zabıta, Park Bahçeler, Fen İşleri gibi belediye birimleri ile Şantiye Ekipleri, Satış Ekipleri, Arıza ve Kontrol Ekipleri gibi tüm ekiplerin hemen kullanmaya başlayabileceği bir uygulama. MOBIDI ile uzak şantiyelerinizi, fabrikalarınızı, çalışma sahalarını günlük hatta saatlik olarak izleyebilirsiniz. Bakım, temizlik veya keşif ekiplerinin yaptıkları işi çok daha kolay kaydetmelerini sağlayabilir ve dilediğiniz raporları alabilirsiniz.”

CİDDİ REFERANSLAR ARASINA KATILIN!

Sincan, Altındağ ve Meram Belediyeleri başta olmak üzere, ülke genelindeki birçok belediye ile Karel ve Tepe Servis gibi seçkin firmaların MOBIDI ve GEODI kullandığını belirten Serdar Ak, her iki çözümün de ücretsiz deneme sürümlerinin www.dece.com.tr internet sitesinden ve mobil marketlerden 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.