Eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı ve AK Parti Şanlıurfa milletvekili adayı Faruk Çelik, kentteki seçim çalışmaları kapsamında bir dönem Şanlıurfaspor Kulübü Başkanlığı da yapan Saraçoğlu'nu iş yerinde ziyaret etti. Bir süre Saraçoğlu ile görüşen Çelik, partisine katılan Saraçoğlu'nu tebrik ederek, AK Parti rozetini taktı.

Türkiye'nin birlik ve beraberliğe ihtiyacının olduğunu vurgulayan Çelik, şöyle konuştu:

"Kemal Saraçoğlu'nun, Şanlıurfaspor'a önemli hizmetleri oldu. Şanlıurfa ve Şanlıurfaspor açısından bu birlikteliğin önemli olduğunu vurgulamak istiyorum. Daha önce İbrahim Tatlıses ve İbrahim Toru bağımsız adaylıktan çekilmişti, bu dönem içerisinde geleceğin Şanlıurfası adına bu dayanışmanın zaruretini hep belirttik. Çok şükür bugün çok sevdiğimiz Kemal Saraçoğlu ile birlikteyiz bu birlikteliğimizin inşallah hangi koşullarda olursa olsun devam edeceğini özellikle belirtmek istiyorum."

Ziyeretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Saraçoğlu da, Şanlıurfaspor'un 1. Lig'e çıkmasında Faruk Çelik'in büyük katkısı olduğunu ve kente de çok önemli hizmetlerinin bulunduğunu aktardı.

Sosyal medyadaki reklam filmi

Öte yandan Çelik, kendisinin de içinde yer aldığı ve sosyal medyada yer alan reklam filmiyle ilgili, twitter hesabından yaptığı açıklamada ise şu ifadeleri kullandı:

"(Oyuna gelme kardeşim) etiketiyle sosyal medyada yayınlanan film, henüz hazırlık aşamasındayken, onayımız alınmadan servis edilmiştir. İyi niyetle bağdaştıramadığımız bu uygulamayla ilgili, hukuki yollara başvuracağımız açıktır. Kamuoyumuza saygıyla duyururuz."