Çocuk zina yoluyla oldu!

"Soybağının reddi' davasında babanın, ‘bebeğin zina yoluyla dünyaya getirildiği’ iddiasına karşılık, anne Maltepe 'Bebek benim değil' dedi.

Çocuk zina yoluyla oldu!
Güvendiği arkadaşını “sperm donörü” olarak seçip karısıyla Kıbrıs’a gönderen Hasan Maltepe’nin çocuğun ‘zina’ yoluyla yapıldığı iddiasının ardından şok edici bir iddia da anne Sevim Maltepe’den geldi.

“Soybağının reddi” davasında Sevim Maltepe, “Çocuk benim değil” dedi. Mahkeme ise Sevim Maltepe’nin iddiasının araştırılması için DNA testi yapılmasına karar verdi.

26 yıllık evlilikleri boyunca çocuk sahibi olamayan Sevim ve Hasan Maltepe çifti sıradışı bir yönteme başvurdu. Hasan Maltepe, çocuk sahibi olabilecek eşi için kendi bulduğu donörle eşini Kıbrıs’a gönderdi. Özlemini çektikleri çocuk dünyaya geldi. Ancak bu çocuğun embriyo transferi yöntemiyle değil de zina yoluyla dünyaya geldiğini iddia eden Hasan Maltepe eşine boşanma davası açtı. Bu dava devam ederken Sevim Maltepe ise eşinin “debilite” (akıl zayıflığı) olduğunu belirterek vasisi olarak tayini için mahkemeye başvurdu.

ANNEDEN ŞOK İDDİA!

Bu davalar sürerken Hasan Maltepe tarafından Aile Mahkemesi’ne açılan “soybağının reddi” davasında zinayla suçlanan Sevim Maltepe, KKTC’de dünyaya getirdiği Arda’nın kendi çocuğu olmadığını iddia etti. Mahkeme ise iddianın tespiti için çocuk ve anneyi Adlı Tıp Kurumu’na sevk etti. Mahkeme ayrıca belirlenen sürede çocuk davalı ve davacının hazır edilmemesi durumunda “davalı tarafın çocuğun kendisinden olmadığına dair iddiasından vazgeçmiş sayılacağının davalı tarafından çocuğun davacıdan başka bir şahıstan olduğuna dair iddiasını kabul etmiş sayılacağı” ihtar edildi. Gözler ise DNA incelemesi sonucuna çevrildi. Adli Tıp Kurumu’nun vereceği rapor çerçevesinde davanın karara çıkması bekleniyor.

FEDAKARLIK ETTİM

Sevim Maltepe’nin eşiyle karşılıklı açtığı davalarda bulunan beyanları ise şöyle: “Hasan’la 1986 yılında evlendim. Evliliğimizde çocuk eksikliği hissettik. 2000-2001 yılında kocamın çocuğunun olmayacağını öğrendik.

Ancak mutlaka bir çocuk sahibi olmak istedik. Eşim bir şart önüme sürdü. ‘Benim bulduğum kişiden sperm almak kaydıyla çocuk yapabilirsin’ dedi. Donörü kendisi buldu. Semtimizin otoparkındaki adamı eşim tanıyormuş güvendiği için çocuğun ondan olmasını karar verdi. Eşim bağırsaklarından rahatsız olduğu için bizimle KKTC’ye gelmedi. Donörle aynı evde yaşadık. Tüp bebek yaptık. Eşimin aileden geliri var. GATA ise debilite (akıl zayıflığı) raporu vermiş ve askerlikten de muaf tutulmuş. Hasan iyi bir insan olduğu için fedakarlık ederek evliliğimi sürdürdüm.



 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.