Feci kaza, 1 ölü,41 yaralı

Çorum'un Osmancık ilçesinde yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu 1 kişi öldü, 41 kişi yaralandı.

Feci kaza, 1 ölü,41 yaralı
Çorum'un Osmancık ilçesinde yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu 1 kişi öldü, 41 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Iğdır'dan İstanbul'a gittiği öğrenilen 34 PSY 65 plakalı yolcu otobüsü, Osmancık-Tosya karayolunun 35'inci kilometresindeki Ardıç köyü yakınlarında kontrolden çıkarak, devrildi.

Kazada bir yolcu olay yerinde hayatını kaybetti, 41 kişi yaralandı. Diğer sürücülerin ihbarı üzerine kaza yerine Osmancık, Kargı ve Dodurga ilçelerinden çok sayıda ambulans sevk edildi. Otobüste sıkışan bazı yolcular, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kurtarıldı.

Ambulanslarla Osmancık Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılardan 4'ünün durumun ağır olduğu öğrenildi.

10 KİŞİ HASTANEYE SEVK EDİLDİ

Çorum'un Osmancık ilçesinde yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu yaralananlardan durumu ağır olan 10 kişi, Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.

Alınan bilgiye göre, Iğdır'dan İstanbul'a gittiği öğrenilen Tamer Çalışkan'ın kullandığı 34 PSY 65 plakalı yolcu otobüsü, Osmancık-Tosya karayolunun 35'inci kilometresindeki Ardıç köyü yakınlarında kontrolden çıkarak, devrildi.

Kazada yolculardan Elmas Karaçöl, olay yerinde hayatını kaybetti, sürücü Çalışkan ile bazıları yabancı uyruklu 41 kişi yaralandı.

Ambulanslarla Osmancık Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılardan durumu ağır olan 10 kişi, Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.  
Anahtar Kelimeler:
Kazaçorum
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.