Harika Avcı Hastaneye kaldırıldı

Harika Avcı, Ataşehir’de kaldığı otel odasında silahla yaralandı. Göğsünün sağ üst tarafından girip koltuk altından çıkan tek kurşunla yaralanan Avcı, ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Harika Avcı Hastaneye kaldırıldı
Harika Avcı, Ataşehir’de kaldığı otel odasında silahla yaralandı. Göğsünün sağ üst tarafından girip koltuk altından çıkan tek kurşunla yaralanan Avcı, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Aynı odada kalan Yasin Kavak gözaltına alınırken, Avcı’nın tabancayla intihara teşebbüs ettiğini öne sürdü.
ŞARKICI ve oyuncu Harika Avcı (55), önceki gün İstanbul-Ataşehir’deki 5 yıldızlı bir otele konaklamak için geldi. Dün saat 10.00 sıralarında Harika Avcı’nın odasından tek el silah sesi duyuldu. Otel çalışanları hemen polisi aradı. Polisler geldiklerinde Harika Avcı’yı yatağında kanlar içinde yatarken buldu. Otele hemen sağlık ekipleri çağırıldı. Harika Avcı’nın yanındaki Yasin Kavak (26), aynı odada kaldığı şarkıcının intihara teşebbüs ettiğini öne sürdü. Kavak gözaltına alırken, Avcı da ambulansla Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.
HAYATİ TEHLİKESİ YOK

Hayati tehlikesi bulunmayan Harika Avcı, geçirdiği küçük bir operasyonun ardından gözlem altına alındı. Polis ekipleri odada bulunan silahı Kavak’ın mı, yoksa Avcı’nın mı ateşlediğinin tespit edilmesi için ellerinden swap örnekleri aldı ve laboratuvara gönderdi. Harika Avcı’nın elinde barut izi bulundu. Harika Avcı, bir dönem Yeşilçam sinemasının aranan isimleri arasındaydı. Çevirdiği yüzlerce filmin yanı sıra bir dönem sahnelerde de boy gösterdi. Sık sık inişli çıkışlı hayatı ve sevgilileriyle gündeme geldi. Son dönem ise eşinden gördüğü şiddetle adından söz ettirdi.

Eşiyle sorunları var

Harika Avcı, birkaç ay önce eşiyle yaşadığı sorunlarla gündeme gelmişti. Eşinin uyuşturucu bağımlısı olduğunu ve eve uyuşturucu madde getirdiğini ileri süren Avcı, onu polise şikâyet ettiğini açıklamıştı. Öz abisi ile avukatının da kendisini dolandırmaya çalıştığını iddia eden şarkıcı, zor bir dönemden geçtiğini söylemişti. Harika Avcı, daha önce iki kez boşanma davası açtığı eşi İbrahim Öztürk hakkında kendisine sürekli şiddet uyguladığı gerekçesiyle 2 ay uzaklaştırma kararı aldırmış, geçtiğimiz nisan ayında da endişelerinin devam ettiğini belirterek süreyi 2 ay uzattırmıştı. 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.