Kız kardeşini açık artırmaya satılığa çıkardı

İngiltere'de yaşayan Kyle Maalem, kız kardeşi Sammy'yi eBay'de açık artırmaya çıkardı. Kardeşine sevgili arayan genç adam şu şartları koydu: "Serseri, antika ve evli olmayın."

Kız kardeşini açık artırmaya satılığa çıkardı
İngiltere'de yaşayan 28 yaşındaki Kyle Maalem, kendisinden bir yaş küçük kız kardeşi Sammy'yi eBay'de açık artırmaya çıkardı. Bir yıl önce terk edilen ve o gün bugündür aşk acısı çeken kız kardeşine ilanla sevgili arayan genç adam, açık artırmaya katılım için şu şartları koydu: "Serseri, antika ve evli olmayın." Genç adam ayrıca randevunun tek gecelik ilişki olmaması konusunda da garanti istedi. Açık artırma 50 pound (yaklaşık 160 TL) üzerinden başladı.



KARDEŞİM SEVGİLİ BULMA KONUSUNDA ŞANSSIZ


Kyle (sağda), ilanda kız kardeşini şu sözlerle anlattı: "Öncelikle bu ciddi bir ilandır. Kardeşim 27 yaşında. Aslen Londra'lı ama Cardiff'te yaşıyor. İncecik ve biçimli bir vücudu var. 

Mavi gözlü ve siyah saçlı. Son derece şen şakrak ve sempatik. Çocuğu yok ama tabii ki günün birinde isteyecek. Kardeşim gerçek bir sevgili bulma konusunda çok şanssız. Ben ve ailem, onun içten karakterine uygun birini arıyoruz. Sevgi dolu, sadık ve normal biri... Tabii bir işi de olmalı. Lütfen serseriler başvurmasın.

Arabası olmalı ya da çok uzakta yaşıyorsa seyahat etmeyi sevmeli. İyi görünmeli. 27-35 yaş aralığında olmalı. İyi aile çocuğu olmalı çünkü biz birbirine çok yakın bir aileyiz. Lütfen serseri, antika ve evli olanlar başvurmasın." Sitedeki ilan 'kargo ücreti göndericiye aittir' ve 'ürün kullanılmıştır' gibi ibarelerle de sosyal medyada alay konusu oldu.

SAMMY: YUVA KURABİLECEĞİM BİRİNİ ARIYORUM


Sammy (yukarıda) ise durumu ilk başlarda ciddiye almadığını, çünkü erkek kardeşinin yıllardır böyle bir şey yapacağını söylediğini belirtti: "Kyle'nin böyle bir şey yaptığını görünce kan beynime sıçradı. Uzun zamandır beni eBay'da satışa çıkaracağını söylüyordu ama ciddiye almamıştım.

Resmen şok oldum. Aslında komik bir şey tabii. Ama beni 'kullanılmış' olarak listelemesi terbiyesizlik. Geçmişte çok da iyi ilişkiler yaşamadım. Çöpçatan sitelerinde profil açmak da bana göre bir şey değil. Birkaç kısa ilişkim oldu, en uzunu iki yıl sürdü ama bir şekilde yürümedi.
Bir sürü arkadaşım, hatta benden küçük olan kız kardeşimin bile çok iyi ilişkileri var. Bazıları evli, çocuklu... Bense olgunlaşmamış erkeklerden çok sıkıldım. Yuva kurabileceğim birini arıyorum. Tek istediğim dürüst, sadık bir eş! eBay'dan gelen teklifleri muhtemelen değerlendireceğim. Kylie elemeleri yapıyor. Onun değerlendirmesine güveniyorum."

TEKLİFLERİ ABİSİ İNCELEYECEK

Leane, Sammy ve anneleri Natalie Kardeşini satışa çıkaran Kylie ise şunları söyledi: "Bugüne kadar Sammy'nin hiçbir erkek arkadaşını sevmedim. Hepsi birbirinden berbat adamlardı. Sammy'nin kendisine bağlanabilecek birine ihtiyacı var. Etrafta bitik bir halde dolaşmasından bıktım artık. O harika bir insan. Teklifleri bizzat ben inceleyeceğim. Sammy bana 'O ilanı kaldır' dedi; tabii çok utandı. Bu bir nevi 'Satılıksın' demek oluyor, haliyle mutlu değil."

ANNESİ VE BABASI DA ONAYLIYOR



Sammy'nin annesi Natalie (52), ve 30 yıllık eşi Simon (54) ise bu konuda hemfikir. Natalie, "Kızım dünyanın en sıcakkanlı insanıdır. Bence harika bir kız arkadaş olacak. Çirkin değil, bencil değil... Hem iç güzelliği harika hem de fiziği harika... Son birkaç aydır iş aradığı için pek keyfi yoktu.

Kylie ona böyle bir sürpriz yapıp keyfini yerine getirmek istedi. Sammy olayı ilk duyduğunda evde çığlık attı, bu işten çok rahatsız oldu. Ama artık olaya iyi tarafından bakıyor. Bence açık artırma bittiğinde çok iyi bir adamla arkadaşlık kuracak. En son ilişkisi 1 yıl önce bitmişti, o gün bugündür yalnız...

Birkaç kere de ortada bırakıldı, hatta aldatıldı. Bence o, kendisini omuzlarında taşıyabilecek bir şovalyeyi hak ediyor. Evi birkaç kez arayanlar oldu ama açık artırma bitine kadar bir şey yapmayacağız. Sammy'nin bir çocuğa değil, gerçek bir adama ihtiyacı var."


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.