Binlerce insanın hayatını değiştiren Süper Loto çekilişi bu akşam yapılacak. Her hafta birilerinin hayatlarını değiştiren ve rüya gibi bi hayatın kapılarını açmalarını sağlayan süper loto çekilişinde 6 haftadır büyük ikramiye devrediyor. 6 haftadır 6 bilen olmadığı için devreden süper lotoda bu hafta büyük ikramiyeyi kim aldı? Süper Loto 14 ağustos çekilişi yapıldı mı? Süper loto 14 ağustos çekilişinde büyük ikramiye hangi il ve ilçelere gitti? Milli Piyango idaresitarafından düzenlenen Süper loto çekilişinde bu hafta 6 bilen oldu mu? İşte Ayrıntılar...

Süper Loto çekiliş sonuçları belli oldu mu? Her perşembe noter huzurunda düzenlenen ve 6 bilenlerin büyük ikramiyenin sahibi olduğu süper loto çekilişi bu hafta yapıldı mı? 6 haftadır süper loto çekilişinde 6 bilen olmadığı için devreden süper lotoda bu hafta büyük ikramiyeyi hangi şanslı kazandı?

14 Ağustos MPİ SUPER LOTO SONUÇLARI AÇIKLANDIĞINDA BURADA OLACAK

Süper loto geçtiğimiz hafta 8.018.265,37 TL devretmişti. Bu hafta süper loto çekilişi sonuçlarına göre büyük ikramiyeyi kazanan oldu mu? Süper loto çekilişi yapıldığı aynı anda sonuçlar sitemizde olacaktır.

7 AĞUSTOS SÜPER LOTO ÇEKİLİŞ SONUÇLARI

5 haftadır devreden süper loto 7 ağustos çekilişi gerçekleşti? Bu hafta 6 bilen oldu mu? Her perşembe milli piyango idaresi tarafından yapılan süper loto çekilişi dün gerçekleşti. Süper lotoda 5 haftadır 6 bilen çıkmamış ve süper loto devretmişti. Süper lotoda bu hafta 6 bilen çıktı mı? Süper Lotoda büyük ikramiye hangi il ve ilçeye gitti? Süper loto çekiliş sonuçları haberimizde!

7 AĞUSTOS SÜPER LOTO ÇEKİLİŞ SONUÇLARINI ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYINIZ

KAZANAN NUMARALAR : 07 20 21 22 46 54

Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğünce düzenlenen Süper Loto çekilişinde bu hafta da 6 bilen çıkmayınca 8 milyon 18 bin 265 lira 37 kuruş haftaya devretti.

Milli Piyango İdaresinden yapılan açıklamaya göre, bu haftaki çekilişte 5 bilen 92 kişi 5 bin 966 lira 85'er kuruş, 4 bilen 6 bin 297 kişi 94 lira 15'er kuruş, 3 bilen 131 bin 731 kişi 7 lira 70'er kuruş ikramiye alacak.