Asker Eşlerinden Terörle Mücadeleye Manevi Destek

Adıyaman'da rütbeli asker eşleri, Şırnak'ın Silopi ilçesinde bölücü terör örgütüne yönelik operasyona katılan kocalarına, yemek ve pasta gönderdi.

Asker Eşlerinden Terörle Mücadeleye Manevi Destek
Asker eşleri tarafından evlerde hazırlanan gıda paketleri, İl Jandarma Komutanlığı önünde araçlara yüklendi Yemek, pasta ve kek gibi gıda malzemelerini taşıyan araçlar daha sonra operasyonlarda yer alan komutanlara ulaştırılmak üzere yola çıkarıldı.

Asker eşleri adına konuşan Canan Keskin gazetecilere yaptığı açıklamada, Şırnak'ın Silopi ilçesinde terör operasyonlarına katılan kocalarına manevi destekte bulunmak istediklerini söyledi.

Eşlerimizin ev hasretini dindirmek istedik

Operasyon bölgesindeki eşlerinin ev hasretini dindirmeyi amaçladıklarını vurgulayan Keskin, şunları kaydetti.

Devletimizin, terörle mücadele eden askerlere her türlü desteği sağladığını biliyoruz Asker aileleri olarak onların her zaman yanında olduğunu göstermek istedik İnşallah evlerimizde çocuklarımızla birlikte hazırladığımız yemekler en kısa zamanda onlara ulaşır.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.