Bağımsız aday baltayla Atatürk büstüne saldırdı

Gebze İlçesi’nde, tekbir getirerek baltayla Gebze Hükümet Konağı önünde bulunan Atatürk büstüne saldıran 51 yaşındaki Ahmet Karan, polis tarafından etkisiz hale getirildi.

Bağımsız aday baltayla Atatürk büstüne saldırdı
Otomobiliyle Hükümet Caddesi üzerinde bulunan Gebze Kaymakamlık binasının önüne gelen bağımsız aday Ahmet Karan, aracı park ettikten sonra bagajdan bir balta çıkardı. Ahmet Karan, Kaymakamlık binasının bahçesinde bulunan Atatürk büstüne tekbir getirerek saldırdı. Atatürk Büstü üst üste vurulan darbelerle hasar görerek yere düştü.

Baltalı saldırganı gören polisler hemen müdahale etmek istedi. Şüpheli bu kez elindeki baltayla polis memurlarına saldırdı. Olay yerine çok sayıda takviye ekip çağırıldı. Kısa süre sonra baltalı saldırgan polis ekipleri tarafından etkisiz hale getirilerek gözaltına alındı.

AKLİ DENGESİ BOZUKMUŞ
Yapılan ilk araştırmalarda Ahmet Karan’ın Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesinde bir süre tedavi gördüğü, 2002 yılında da bir okulun bahçesindeki Atatürk büstüne saldırdığı öğrenildi.

Bu arada geçen yılki yerel seçimlerde de Gebze’de bir mahalleden muhtar adaylığı için başvurup afişler bastırdığı, bu afişlerde de o dönem Başbakan olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ABD Başkanı Barack Obama’yı aza adayı olarak gösterdiği ortaya çıktı.

Gözaltına alınan Ahmet Karan ile ilgili soruşturma sürüyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.