Hakkari'deki hendekler hayatı olumsuz etkiliyor

Hakkari'de, hendekler yüzünden ambulansa alınamayan 80 yaşındaki kadın 3 km sırtta taşındı.

Hakkari'deki hendekler hayatı olumsuz etkiliyor
 Cumhuriyet mahallesindeki evlerinin banyosunda düşerek yaralanan 80 yaşındaki Rihan Keskin'in hastaneye kaldırılması için yakınları, durumu sağlık ekiplerine bildirdi. Mahalleye ulaşmak için yola çıkan sağlık ekipleri, terör örgütü mensuplarınca sokakta kazılan hendekler yüzünden eve ulaşamadı.

3 KİLOMETRE SIRTINDA TAŞIDI
Yollar uzun süredir kapalıydı Vatandaşlar, battaniye sarılan kadını sırayla sırtında taşımaya başladı. Yaklaşık 3 kilometre taşınan yaşlı kadın, yolda bekleyen ambulansa konularak Yüksekova Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralı kadının oğlu Alihan Keskin, yaptığı açıklamada, uzun süredir mahalledeki yolların kapalı olduğunu söyledi.



MAHALLELİ SEFERBER OLDU
Mahalle sakinleri, düşme sonucu kafasında kanama olan yaşlı kadını, yoğun kar yağışına rağmen ambulansa taşımak için adeta seferber oldu.




Anahtar Kelimeler:
PkkHakkariHendekKIŞ2016
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.