Esenyurt'ta yakalanan Denis Seki'nin daha önce Bodrum, Mykonos Adası ve İstanbul Tuzla'da saklandığı iddia edilmişti. Deniz Seki, 6 aydır süren aramalar neticesinde İstanbul Esenyurt'ta saklandığı evde yakalandı. 

NİŞANLISINI TAKİP ETTİLER

Seki'nin dün Sarıyer'deki evine gelen polis ekipleri Seki'yi ikâmet adresinde bulamadı. Seki'nin nişanlısı Faruk Salman ise şarkıcıya ait olduğu bilinen araçla siteye giriş yapmasının hemen ardından "Deniz Hanım teslim oldu mu?" sorusuna "Arkadaşlar ben hiçbir şey bilmiyorum" dedi. Siteden ayrıldığı sırada bir diğer polis ekibinin ise Salman'ı takip ettiği görüldü.



"BENİ ASSINLAR DAHA İYİ" DEMİŞTİ

Deniz Seki daha önce konuk olduğu programda "8 ay yattığın bir yere tekrar gitmek, ne düşünüyorsun" sorusu üzerine "Bir daha cezaevine girersem ölürüm. Beni assınlar daha iyi. Orayı bilip gitmek ne demek biliyor musun. Kokusu burnuma geliyor konuşurken. Oranın çok pis bir kokusu var, Allah düşmanımı düşürmesin. Allah cezasını çeken herkesi tez günde kurtarsın. Canlı canlı toprağa gömmek demek. Orası topraksız Zincirlikuyu. Ben oraya gitmeyi hak edecek hiçbir şey yapmadım. Bu zaten benim ciğerimi en çok yakan şeylerden bir tanesi. Ben bir daha yargılanmak istiyorum. Çünkü ben haklıyım, suçsuzum" ifadelerini kullanmıştı.