Emlak

Expo Turkey By Qatar ‘a Altın Türk Yatırım damgasını vurdu

Abone Ol





Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ ın ve Katar Emiri Altesleri Sheikh Tamim Bin Hamad Al Thani düzeyinde kurulan sıcak ilişkiler her iki ülke açısından siyasi ve ticari olarak meyvesini veriyor. Son yıllarda düzenlenen ve her iki ülkeden reel sektör temsilcilerinin yoğun ilgi gösterdiği fuarlarda gerçekleştirilen bağlantılarla büyük bir ticaret hacmi oluşuyor.



17-19 Ocak 2018 tarihleri arasında 2.si düzenlenen Expo Turkey by Qatar fuarı’da Türk ve Qatar iş dünyasının bir araya geldiği önemli fuarlar arasında yer alıyor.
Katar Ekonomi ve Ticaret Bakanı Şeyh Ahmed bin Casim bin Muhammed Al Sani, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci ve TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'nun kurdela kesimiyle başlayan Expo Turkey By Qatar fuarına en yoğun ilgiyi fuara birlikte katılan Astaş İnşaat ve Altın Türk Yatırım standı gördü.



Fuarda Katar Ekonomi ve Ticaret Bakanı Şeyh Ahmed bin Casim bin Muhammed Al Sani’ nin Astaş İnşaat’ ın projelerini incelediğini belirten Altın Türk Yatırım Yönetim Kurulu Başkanı aynı zamanda Arap Türk iş adamları derneği başkanı İsmail Altın Katar İş Adamları Derneği (QBA) Yönetim Kurulu Başkanı Şeyh Faisal Bin Kassim Al Thani’nin de stantlarını ziyaret ettiğini belirtti.



Bu zamana kadar 100 ün üzerinde fuara katılan ve yurt dışında düzenlenen birçok organizasyonda ödüller alan Altın Türk Yatırım Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Altın şirket olarak uluslararası organizasyonlarda aktif olarak yer alacaklarını ve Türkiye’ ye yatırım çekme adına yakaladıkları başarıyı daha yukarıya çıkaracaklarını sözlerine ekledi.