Çin'in güneydoğu Sichuan eyaletinde yaşayan Lin Yue ve Deng Yang çifti kilolarından kurtulmak için birlikte ameliyat olmaya karar verdi. 2010 yılından beri evli bulunan ve her ikisi de 30 yaşında olan karı koca aşırı kilolarından ötürü cinsel ilişkiye giremiyordu.

TOPLAMDA 400 KİLOLAR
Toplamda 400 kilogram olan Lin ve Deng çifti, en çok arzuladıkları çocuk sahibi olma hayallerinin önündeki engeli aşmak için radikal bir karar aldı.

ÇOCUK SAHİBİ OLMAK İÇİN ZAYIFLAYACAKLAR
İşçi olan Lin ve hemşire olan karısı Deng, Jilin eyaletinin başkenti olan Changchun şehrine gelerek mide ameliyatı olmak için burada bir hastaneye başvurdu.




GELİNLİK VE DAMATLIK DA BULAMADILAR
Çift düğün için damatlık ve gelinlik bulamadıklarını özel yaptırmak zorunda kaldıklarını belirtti. Deng ebeveyn olma hayalinin kendilerini kilo verme konusunda tek başına motive etmeye yettiğini belirtti. 163 cm boyunda olan Lin'in bel ölçüsü 160 cm, 160 cm boyundaki karısı Deng'in bel ölçüsü ise 170 olarak kayıtlara geçti. Kilo verme konusunda kararlı olan çift girecekleri ameliyat öncesi sıkı bir diyet ve egzersiz programına başladı. Gazetecilere konuşan Lin, ameliyatın bitiminden sonra kendilerine yeni elbiseler alacaklarını ve düğün fotoğraflarını yeniden çekineceklerini söyledi.