Rebecca ve Vicci 2013'de evlendiklerinden beri çocuk sahibi olmak istiyordu ancak donörlerin çok pahalı olması onların bu isteğine engel oluyordu.

50 KADINA DONÖR OLDU
Daha sonra Facebook'da ücretsiz donör ilanı veren Kenzie Patrick'le karşılaştılar. Patrick daha önce de 50 kadının çocuk sahibi olması için yardım etmiş ve bu kadınlardan 10'u anne olmuştu. Sonuçtan gayet memnun olan Rebecca ve Vicci Patrick'e teşekkür borçlu olduklarını söyledi.

"RÜYAMIZ GERÇEKLEŞTİ"
23 yaşındaki Vicci yaşadıkların olayın sıra dışı bir şekilde çocuk edinmek olduğunu söylerken yaptıkları şeyden utanmadıklarını da belirtti. Çocukları doğuran 27 yaşındaki Rebecca ise "İkizlerimizin doğması bizim için gerçekleşmiş bir rüyadır" dedi.

Evlendiklerinde çevrelerinin çok da şaşırmadığını ancak annelerinin torun sahibi olamayacağı düşüncesiyle üzüldüklerini söyleyen kızlar, onlar adına da mutlu olduklarını söyledi.

UZMANLARDAN UYARI
Diğer yandan yasalara bakıldığında uzmanlar yasadışı donör bulmanın son derece tehlikeli olduğunu söylüyor. Uzmanlar dışarıdan bu şekilde çocuk sahibi olan ailelerde kız kardeşlerin ya da erkek kardeşlerin ileri de fark etmeden bir araya gelerek yanlış ilişkilere sebep olacağını söyleyerek uyarıda bulunuyor.