Meltem Bebek ve Genç Odası, ağır metal içermeyen, anti kanserojen, anti bakteriyel ve antialerjik özelliklere sahip ürünler sayesinde özellikle Avrupa'da ebeveynlerin tercihi haline geldi.

Çocuk odalarında boyalı MDF ile seri üretim yapan Meltem Bebek ve Genç Odası, tam otomatik ve teknolojik hatlara sahip olan ilk ve tek üretim tesisi. Boyalı tüm ürünlerde insan, özellikle de çocuk sağlığına duyarlı boyalar ve MDF kullanılıyor.

Menderes ilçesinde 20 bin metrekare kapalı alanda Türkiye ve Avrupa’nın en büyük mobilya üretim tesislerinden birini sahip olan Meltem Bebek ve Genç Odası, Türkiye’de 19’u doğrudan firmaya bağlı 41’i bayi olmak üzere 60 noktada ürünlerini tüketici ile buluşturuyor. 5 ülkede kendi mağazasını da açarak 18 ülkedeki evlerin çocuk ve genç odalarını döşüyor.

1975 yılında çırak olarak başladığı sektöre 1985 yılında koltuk üretimiyle devam eden Ali Fuat Gürle, 2003 yılında bebek ve genç odası üretimine başladı ve son yıllarda Türk bebek ve genç odası sektöründe en çok konuşulan isimlerin başında geliyor.

www.meltemmoduler.com