Ülkemizin zor günlerden geçtiği şu dönemlerde mazeret üretmeye harcadığımız enerjiyi üretime harcamamız gerektiğini belirten Strata Genel Müdürü Alpaslan Sarıkaya “Strata olarak 2017 yılını bir önceki yıla göre %80 gibi rekor bir büyümeyle kapatmıştık, 2018 senesini ise tüm olumsuzluklara rağmen bir önceki yıla göre %25 büyümeyle kapattı. Bu başarıyı öncelikli olarak STRATA ailesinin çok değerli çalışanlarına ve güçlü sermaye yapımıza borçluyuz. Geçmişte olduğu gibi bugün ve yarın da ayakta kalacak şirketler çalışanlarına değer veren, kaliteden asla ödün vermeyen ve sermaye yapısı güçlü şirketler olacaktır” dedi.

ZİRVEYİ HEDEFLİYORUZ…

Strata ailesi olarak zirveye çıkmayı ve zirvede kalıcı olmayı hedeflediklerini söyleyen Alpaslan Sarıkaya “Zirve Yapı Kimyasalları ve Kimya San. Tic. Ltd. Şti. ünvanıyla %100 sermayeli olarak 2007 yılında kurulduk ve Strata markasıyla sektördeki yerimizi aldık. Tekirdağ’ın Ergene ilçesinde mülkiyeti kendimize ait olan ve son sistem teknolojiye sahip üretim tesislerimizde yıllık 150.000 Ton toz ve 25.000 Ton sıvı üretimimizle iç ve dış cephe boyaları, astarlar, su yalıtımı, ısı yalıtımı, endüstriyel zemin, onarım ve güçlendirme, seramik yapıştırma ve derz dolgu gibi inşaat sektörünün ihtiyacı olan tüm malzemeleri üretiyoruz. Bugün 500’e yakın firmanın yer aldığı sektörde 11 yıl gibi kısa bir sürede gerek hizmet gerek se de ürün kalitemizle ilk 10’da yer almanın haklı gururunu yaşıyoruz.” diye konuştu.

KALİTEDE TEK MARKA STRATA…

Sektörde farklı markalarla farklı kalitede üretim yapan firmaların aksine Strata olarak kesinlikle ikinci kalite ürün üretmediklerinin altını çizen STRATA Genel Müdürü Alpaslan Sarıkaya “Kalitede tek marka STRATA demekteki kastımız asla sektörde başka kaliteli marka yok demek değil, sektörde kaliteli onlarca marka ve ürün var. Biz, sektörde farklı markalarla farklı kalitede üretim yapan pek çok firmanın aksine tek markamız olan STRATA ile ulusal ve uluslararası kalite standartlarında üretim yapıyor, asla ikinci kalite ürün üretmiyor ve STRATA kalitesini uygun fiyata satıyoruz. Çocuklarımızın geleceği ve ülkemizin yarınları için çok çalışmaya ve kaliteden ödün vermeden üretmeye mecburuz” dedi.” diye sözlerini bitirdi.