Sektöründe başarılarla dolu 20 yılı geride bırakan TES WATER GROUP, uluslararası bir Türk markası olarak yurt içi ve yurt dışı fuarlara katılarak ülkemizi gururla temsil ediyor.

TES WATER GROUP Yönetim Kurulu Başkanı Beyazıt Yıldırım ‘’Uluslararası bir marka olmanın gerekliliği olarak bu zamana kadar yurt içi ve yurt dışında düzenlenen birçok fuara katılarak şirketimizi ve ülkemizi iyi bir şekilde temsil ettik. Bundan sonra da aynı tempomuzu sürdürerek sektör ile ilgili organizasyonlara katılmaya devam edeceğiz.’’ dedi.

Beyazıt Bey; Fuar sizin açınızdan nasıl geçti?


TES WATER GROUP olarak ulusla¬rarası birçok fuarda yer aldık. IFAT Eurasia 2017 fuarı muhteşem bir organizas¬yondu. Standımıza yerli ve yabancı birçok ziyaretçi yoğun ilgi gösterdi. Bir Türk markası olarak insanların ürünlerimize gösterdiği ilgi bizi çok mutlu etti. Doğru yolda olduğumuzu ve uluslararası alanda fazlası ile kendine yer edinmiş bir marka olduğu¬muzu hissettik.



Biyolojik atık sudan içme suyu elde eden Dünya’daki ilk ve tek firma


Beyazıt Yıldırım; “TES WATER GROUP olarak müşteri odaklı teknik yaklaşımlarımızı sürekli geliştiriyoruz. İçme suyu problemi olan ülkelere anahtar teslimi bazında projeler gerçekleştirip uyguluyoruz. Firma olarak Dünyada bir ilki başardık. Biyodisk yöntemiyle biyolojik atık sudan içme suyu ürettik buda yurtdışı piyasasında bize yeni kapılar açtı. Afrika ve Ortadoğu da yeni projelerin ön anlaşmalarını yaptık. Bütün ülkelerde bayilik ve distribütörlük sistemiyle hizmet vermekteyiz.” 



“Suyun olduğu her alanda hizmet veriyoruz”


Yıldırım; “TES WATER GROUP olarak hem temiz su hem de atık su arıtma sektöründe faaliyet gösteriyoruz. Bizi diğer birçok firmadan ayıran en önemli özellik de bu aslında. Ayrıca tüm arıtma ekipmanlarını kendi fabrikamızda imal ediyoruz. Arıtma alanında ihtiyaç duyulan ızgara çeşitlerinden sıyırıcılara, ters osmoz, filtrasyon ve ultrafiltrasyon sistemlerinden paket tip atık su ve temiz su arıtma sistemlerine kadar birçok ekipmanı üretiyoruz. Yine anahtar teslim olacak şekilde, yüksek debilerde atık su arıtma tesisleri de yapıyoruz. Arge ve inovasyona çok önem veriyoruz. Su ve atık su arıtma sektörüne kazandırdığımız yeniliklerle yurt içi ve yurt dışında birçok başarılı projeye imza attık.”



www.tesaritma.com.tr 0216 594 56 26