Thodex CEO’su Faruk Fatih Özer yakalandı

Gelen son dakika haberine göre Thodex CEO’su Faruk Fatih Özer Kosova’nın başkenti Priştine’de yakalandı.

Thodex CEO’su Faruk Fatih Özer yakalandı

İddiaya göre; Thodex'in sahibi Fatih Faruk Özer Priştine'de saklanıyordu. Kırmızı bültenle aranan Özer için bugün Aravutluk'da operasyon düzenlenmiş ancak sonuca ulaşılamamıştı.

Özer'in Kosova'nın başkenti Priştine'de yakalandığı belirtildi. Özer sahibi olduğu Thodex'in batması üzerine 20 Nisan'da İstanbul Havalimanı'ndan Arnavutluk'un başkenti Tiran'a kaçmıştı.

Oradan, Kosova'ya geçen Özer burada saklanmaya başlamıştı. Özer hakkında İçişleri Bakanlığı tarafından Kırmızı Bülten talebi çıkarılmıştı.

İnterpol, Kırmızı Bülten talebini derhal kabul etmiş ve aramalara başlamıştı. 

Thodex'in kurucusu ve yöneticisi Faruk Fatih Özer’in ağabeyi Güven Özer'in gözaltına alınmasının ardından kız kardeşi Serap Özer İstanbul ve Kocaeli Emniyeti'nin yaptığı ortak operasyonda Kocaeli'de yakalanmıştı.

ÖNEMLİ NOT: Haber resmi kaynaklar tarafından henüz teyit edilmedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.